Hallivuorot

ToimintaHallivuoroja voi varata tästä slsystems.fi/haminantennishalli tai suuran HmTS sivulta

MAKSU

1.Maksu suoritetaan  yhdistyksen tilille kts varaus ohjeet

2.Smartum seteleille  siihen varattuun laatikkoon

3.Smartum/ Haminan Seudun Tennistuki ja sieltä mobiilimaku

Kenttävarauksen tehtyäsi saat S-postilla ovikoodin ja vahvistuksen.kts ohjeet varaussivulta.

Haminan tennishallissa on kaksi kenttää

Kenttä nr 1 on  vihreä Bolltex pinnotteinen  ja ainoa Kymenlaaksossa ,pinnoite on ystävällinen jaloille
Kenttä nr 2 on NOVACRYLIC COMBINATION pinnotteinen .Kenttä on hidas ns "kilpapapeelaajille"

VARAUS HINNAT

klo 6 30- 15 30        18€

Klo 15 30-22 30      24€

KESÄN HINNAT 1.6-31.8.19

KAIKKI AJAT 10€/h

Tavanomainen hinnasto astuu voimaan 1.9.19

Toiminta

Toimintamme koostuu Haminantennishallin vuokrauksesta  (Haminan Seudun Tennistuki ry)kts Tennishalli, lasten tenniskoulusta, kilpailutoiminnasta sekToimintavalmennuksesta ja opetuksesta.

Lasten tenniskoulu

Syyskauden  2019  lasten tenniskoulu  6-10 vuotaille  alkaa 14.9.19 (klo  11.30)

VUOSI 2020

Koulu pidetään kahtene ryhmänä jos osaanottomäärä on sitä vaatii (max 8 lasten ryhmissä)

Kausimaksu   80€ sisar maksu 40€

Juhlapyhinä koulua ei pidetä.,

Peruutuksista pyritään ilmoittamaan henkilökohtaisesti .

Varusteet: Ottakaa mukaan tennistossut tai sisäpelitossut, mukavat vaatteet joissa on helppo liikkua  ,seuralta saa mailoja

MASSAKENTÄT

2021

Seura ei hoida massakenttiä ja   kevätkunnostusta vuonna 2021  Kaupunki hoitaa ne tällä kaudella

Massakenttien varaukset tehdään edelleen  Toto  Kioskilta

Lapset alle 18 vuotta voivat yhdessä vanhempien kanssa varata massakentiltä vuoroja  kirjoittamalla varauskirjaan HmTS

SYYSKAUSI 2021

Lastentenniskoulu alkaa näillä näkymillä jälleen tänä vuonna  .vahvistetaan myöhemmin!

Junioorit voitte varata tunnin tennishallista 10€/h

Kilpailutoiminta

Historia

HmTS:n nuori joukkue eteni naisten sarjatenniksessä sarjaporras/vuosi-tahtiin SM-liigaan voitettuaan oman I divisioonan lohkonsa.  V2012 .Se on vuonna 1957perustetun seuran historian paras saavutus  tähän mennessä.

Joukkueeseen kuulluivat Anni ja Iina Soikkeli, Marika Pesu, Jaana Tanskanen ja Pauliina Westerholm. Joukkueen kapteenina ja valmentajana

Valmennus ,opetus ja Lastentenniskoulu

Valmennus ja opetus syksyllä  2020 on auki,,seuratkaa sivuja

Yhteystiedot

Haminan tenniseura ry

Rene'Anckar
puh 040 7382050

Teijo Seppä
varapuuheenjohtaja
puh.0505339911

Aimo Jurvanen
rahastonhoitaja
puh.0405436027

Päivi Pasi                     Sihteeri

Petteri Virta jäsen       jäsen

Simo Posti-Ahokas     jäsen

j

Valmennus ja koulutustoimikunta

Teijo Seppä, puheenjohtaja
Slava Eckholm

Rene Anckar

Yksityisvalmennusta ja opetusta, Teijo Seppä (ei toimi tällä hetkellä)

Kilpailutoiminta

Rene Anckar puheenjohtaja ,
Teijo Seppä, Risto  Renè Anckar,  Päivi Pasi,  Aimo Jurvanen,Simo Posti Ahokas Petter Virta

Tiedoitustoiminta
Teijo Seppä
Risto Soikkeli, Rene Anckar

HAMINA SEUDUN TENNISTUKI RY

Rene'Anckar             puheenjohtaja

Rahastonhoitaja

Sihteeri

Petter Virta               varapuheenjohtaja

Teijo Seppä              jäsen

Aimo Jurvanen        jäsen

Arto Mikkola             jäsen

Simo Posti-Ahokas  jäsen

Reijo Kivivuori           jäsen

Yhteystiedot

Kaikki Kymenlaaksossa ennakointia tekevät tahot liittyivät yhteen ja nyt ennakoidaan yhdessä. Kymenlaakson ennakointi muodostuu verkostosta, jolta tietoa kerätään ja jolle tietoa myös tuotetaan. Sen toiminnan linjaajana toimii ennakointiryhmä, jossa on jäseninä seuraavat organisaatiot: Aluehallintovirasto, Cursor, Harjun Oppimiskeskus, Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kotkan kaupunki, Kouvola Innovation, Kouvolan Aikuiskoulutuskeskus, Kouvolan kaupunki, Kouvolan Seudun Ammattiopisto, Kymenlaakson Kauppakamari, Kymenlaakson Liitto, Kymenlaakson Yrittäjät sekä Työntekijäjärjestöt.

Ennakointiryhmän linjausten toimeenpanijana toimii ns. ennakointinyrkki, jonka jäsenten yhteystiedot näet alla. Näihin henkilöihin voit aina ottaa yhteyttä ennakointiasioissa.

Op
Roseprint